Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Бизнес имоти Варна - нов сайт

Нов сайт за бизнес имоти от Варна и областта стартира през октомври. Собственост е на Агенция "ИМОТИ ВАРНА" и това е втори сайт на фирмата.

На www.biznesimoti-varna.com можете да посетите сайта и да търсите всеки ден информация за бизнес имоти: Продажби; наеми, дори има възможност да добавите ваша обява - в случай, че желаете агенцията да посредничи при продажба или отдаване на имот.

Сегашния сайт на Агенция "ИМОТИ ВАРНА" - за всякакви имоти е най-посещавания от сайтовете на агенциите за недвижими имоти от Варна - адрес: www.imoti-varna.com

Сайтът за бизнес имоти също набира скорост и за няколко седмици се изкачи до първа страница в google. Публикувани са актуални оферти за бизнес - от офиси до хотели. Зарежда бързо, а архитектурата позволява бърза навигация.

 Сайтът е разработен и се поддържа от ТАНГРАМ МЕДИА ООД Варна - рекламна агенция, специализирана в сайтове на агенции за недвижими имоти и строителни фирми.

 Агенция "ИМОТИ ВАРНА" е известна с изключителното си отношение към клиенти и партньори, а това доведе до повишен интерес към услугите и. Този факт по всяка вероятност предизвика през септември преместване в нов офис, още по-удобен като местоположение.


 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии