Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Бившият най-скъп жилищен имот в САЩ, губи 70 милиона долара от цената си. Фотогалерия

 

Имението Бевърли Хаус (Beverly House), което през 2007 г., бе предложено за продажба за сумата от 165 милиона щатски долара и имаше статут на най-скъпия американски жилищен имот, отнова се появи на пазара, но сега цената му е „само” 95 милиона щатски долара.

 

Свръхелитния имот се състои от няколко десетки стаи, включително петнадесет метров коридор, три стаи трапезарии в които могат да се настанят около 400 души, както и един нощен клуб и Спа. На прилежащата територия от половин хектар има няколко къщи за гости, плувни басейни, тенис корт с осветление и паркинг за осем превозни средства, съобщава порталът Luxist.

 

Имението Бевърли Хаус е построено през 1927 г., за банкера Милтън Гетц. По-късно имотът е закупен от "бащата" на американската медийна индустрия, магната Уилям Хърст. Сегашният собственик на имението е финансиста Леонард Рос, който го купи през 70-те години. Наскоро Рос обяви, че е банкрутирал и очевидно по тази причина продава имота. Известно е, че финансистът, наред с други задължения, има дългове по ипотечните плащания за този имот, които са в размер на 40 милиона щатски долара

 

Бевърли Хаус е известен с факта, че тук са снимани филмите  "Кръстникът" и "Бодигард". Що се отнася до стойността на обекта, тя е една от най-високите не само в САЩ, но и в световен мащаб.

 

 

 

 

 

 

 

Снимки: Luxsist.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии