Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Арата Исозаки ще председателства журито на конкурса "Сграда на годината"Известният японски архитект Арата Исозаки ще бъде председател на Управителния съвет на журито на конкурса "Сграда на годината", който се провежда в рамките на  III тия Международен фестивал на архитектурата 2010 г. (World Arhitecture Festival (WAF), се казва в изявление на WAF.

 

В съобщението се уточнява, че фестивала ще се проведе от 3 до 5 ноември 2010 г. в Барселона, Испания.

 

"Основната тема на фестивала ще бъде" трансформацията. " А именно-как интересите на клиентите, творческото въображение на архитектите, технологичното развитие и професионалните екипи могат да променят сградното строителство", се посочва в съобщение за пресата.

 

В съобщението се твърди, че тази година в конкурса "Сграда на годината" ще бъдат номинирани 15 сгради, ще има и допълнителни специалните категории-"Интериор и обстановка",  "Строително проектиране "и" Бъдещи проекти ".

 

Арата Исозаки е японски архитект, роден през 1931 година. Първата му обект е открит през 1963 година. Исозаки е носител на наградата "Златен медал", тя се връчва ежегодно от Кралския институт на британските архитекти от 1848 г.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии