Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Апартамент в Лондон, по-малък от билярдна маса е оценен на 150-200 хил. паунда
Апартамент с размер малко по-малък от една маса за билярд, разположен в един от централните квартали на Лондон, е оценен от брокери по недвижими имоти на 150-200 хиляди английски паунда, пише британският вестник "Телеграф".

 

В статията се посочва, че помещението е с размери 3,41 метра на 1,7 метра. За сравнение, размерите на стандартна маса за билярд са 3,72 метра на 1,86 метра.

 

"Този апартамент всъщност е преработен килер за метли. През 1987 г. е закупен за 36,5 хиляди паунда", се уточнява в материала на "Телеграф ".
В статията се добавя, че в този апартамент с площ от 5,44 квадратни метра, има две стаи и баня с вана, като тя служи и за гардероб.

 

Според данни на вестника, настоящият собственик на апартамента е Рей Бейкър, който го закупил преди четири години за 120 хиляди паунда. Собственикът разказва, че може да върши домакинската си работа както си лежи в леглото.

 

"В действителност от леглото мога да измия, да отворя вратата и да си приготвя чай" са цитираните във вестника думи на Бейкър.

 

В материала на "Телеграф " се посочва, че най-малката къща във Великобритания е с размери 3,1 метра на 1,86 метра, тя е разположена в графство Уелс и е една от местните забележителности.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии