Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Актьорът Мел Гибсън свали с 10 млн. долара продажната цена на къщата си
Къщата за актьора Мел Гибсън в щата Кънектикът в САЩ, може да бъде продадена на неизвестен купувач за 29,75 милиона долара, пише порталът за луксозни имоти Luxist.

 

В материала на Luxist се подчертава, че през 2007 г. актьорът е поискал за  къщата си 39,5 милиона долара.

 

В портала се разказва още, че имението е проектирано от известния архитект Карл Луис Боуман и построено през 1926 г. Земята, на чиято територия е къщата е с площ 30,8 хектара. На нея има разположени басейн, тенис корт, оранжерия и домове за служителите.

 

"Самата къща е с площ 1,422 хил. кв.м, в стил от епохата на Тюдорите. В нея има 15 спални и 18 бани," - казва Luxist.

 

Мел Гибсън е австралийско-американски актьор, режисьор, сценарист и продуцент. През 1979 г. актьорът участва във филмите "Тим" и "Лудия Макс", за който печели няколко награди в различни категории. Световна известност на Гибсън му донесе ролята във втората част "Лудия Макс" от 1981 година.

 

В началото на 1990 година,  актьорът основа своя собствена филмова компания "ICON Production" и бе режисьор на филмите "Човекът без лице" и "Смело сърце" (филмът е  с 10 номинации за Оскар).

 

През 2004 г. Гибсън режисира филма "Страстите Христови", който шокира обществеността. Сцените от филма бяха високо оценени от папа Йоан Павел II и пожънаха огромен успех в киносалоните.

 

Като актьор Мел Гибсън изигра незабравими роли и във филмите "Смъртоносно оръжие" и "Какво искат жените."

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии