Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

“Доверие Брико” подписа нов договор за франчайзинг с Mr. Brikolage S.A„Доверие Брико" и дъщерните му дружества подновиха договора си за франчайзинг с френското дружество Mr. Bricolage S.A. за следващите 10 години. Като стратегически партньор на Mr. Bricolage S.A. за Балканския регион, „Доверие Брико" ще развива марката Mr. Bricolage на територията на България, Сърбия, Македония, Черна гора, Албания и Косово.
Подновеният договор за франчайзинг определи по-ниски нива на роялти за използването на марката Mr.Bricolage. Той предоставя на „Доверие Брико" АД изключителни предимства, които се състоят в: използване на база от доставчици на стоки и услуги, стандарти на мърчандайзинг, промоционални и рекламни кампании; предлагане на продукти с марката Mr. Bricolage и др.
Всички тези придобивки помагат на веригата да поддържа стандартите на модерната търговия и да предлага решения и стоки за дома и градината на европейско ниво.
„Доверие Брико" АД директно управлява 10 магазина под марката Mr. Bricolage в България. Дъщерното дружество BRICO Spec doo работи на сръбския пазар и до края на 2009 г. ще открие първия магазин Mr.Bricolage в Ниш. Създаденото в Албания дъщерно дружество BRIKO Iliria sh.p.k. планира да отвори през 2010 година първия магазин от веригата Mr. Bricolage в Тирана.
„Като част от голямото семейство на Mr. Bricolage, ние сме горди с постигнатите резултати и с признанието, което получихме от нашите френски партньори. Имаме амбицията да продължим нашето развитие и да пренесем опита, който натрупахме за 10 години в България и в други страни, защото разполагаме с достатъчно организационен, човешки и финансов ресурс, който е основа за всяка международна експанзия", коментира Изпълнителният директор на „Доверие Брико" Андрей Евтимов.
Mr. BRICOLAGE S.A. е собственик на марката Mr. Bricolage. Обединява търговци на дребно на стоки „направи си сам" и обзавеждане на дома във Франция.
С придобиването на веригата Briconautes („Бриконоут") в началото на октомври Mr.Bricolage затвърди третото си място по продажби във Франция и първото си място по брой магазини в Европа. Търговската мощ на групата достигна до 705 магазина по света под четири търговски марки: Mr. Bricolage, Catena, Les Briconautes и Les Jardinautes. Общата площ на търговските обекти надхвърля 1,6 милиона кв.м., в тях работят над 11 000 души.
Международното развитие на групата се осъществява с 50 магазина в девет страни извън Франция.

"Доверие Брико" АД е учредено преди десет години с цел изграждане и управление на веригата магазини на територията на България, Сърбия, Македония, Черна гора, Албания и Косово. Mr. Bricolage има изградена мрежа от 10 магазина на територията на България в градовете: София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Добрич, Плевен, Русе и Благоевград. Магазините от веригата Mr.Bricolage са с обща търговска площ от 53 000 кв. м, осигурили са 815 работни места. Ежедневно в търговските центрове пазаруват над 9000 души, над 17 милиона са клиентите от откриването на първия магазин през 2000 г.

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии