Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Винс Кларк от Depeche Mod продава "кръглия" си дом във Великобритания
Британският поп музикант Винс Кларк, един от основателите на легендарната група Depeche Mode, продава известният си "кръгъл" дом в графство Съри, Югоизточна Англия за 3,1 милиона долара, пише Wall Street Journal.

В статията се посочва, че обявената за продажба собственост на Винс Кларк, представлява кръгла къща с тераса. Сградата се намира на 32 мили западно от Лондон, построена е през 1990 година, а изработката е от стъкло и бетон.

"Аз съм фен на модерната архитектура" - казва за изданито легендарният музикант, като добавя, че имението в графство Съри е придобил, след замяна на къща във викторианси стил в Лондон, в която тогава е живеел.
 

Къщата е с три спални, първият етаж е разположен ниско, фактически върху земята, има и закрит плувен басейн. Площта на имението е 2,23 хектара.

Къщата е забележителна със стълбищата, които представляват стъклена спирала и стъклата на прозорците, които променят цвета си при допир. В сградата има и звукозаписно студио.
 

Винс Кларк (истинско му име е Винсънт Джон Мартин), е  британски поп музикант и композитор. През кариерата си той е част от много известни и успешни поп групи, между тях Depeche Mode, YAZ и Erasure (Ирейжър).

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии