Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Схемите на частния съдия изпълнител Миглена Пашова от Варна

Здравейте,
Казвам се ЖАНИНА МАРИНОВА от гр.ВАРНА.
Декларирам, че настоящата информация е поднесена от мен с ясното съзнание, че използвам портала за имоти на Варна www.imotdnes.com единствено като трибуна и по никакъв начин не обвързвам екипа с достоверноста на материала!!!


Искам да Ви разкажа една много интересна исторя ЗА КОРУПЦИЯТА във Варна и България - НАШАТА ПРЕКРАСНА СТРАНА, В КОЯТО ЗЛОУПОТРЕБИТЕ СЪС СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ СА ЗАКОННИ.

Аз съм наемател в ап. 53 в ж. к. &aposВл. Варненчик&apos от 2006 г. Имам договор и анекс към него до 2012 г.
През януари 2008 г. - в домът ми дойде собственика на апартамента и ме уведоми, че има проблем. Съставен му е ревизионен акт за 1999 г., като управител на &aposТЕХНОТРЕЙД&apos гр. ВАРНА и има вероятност да му запорират апартамента, в които живея с малкят ми син.
Успокои ме с аргументи и това беше.
В края на май 2008 г. - в апартамента дойде господин с молба да го допусна да огледа жилището, защото иска да участва в търг за неговото закупуване.
Не го пуснах и му обясних, че търг няма да има.

В края на юни същият господин отново дойде и ми се представи като новият СОБСТВЕНИК.

Помолих го да ми представи документ, но той обясни че не притежава такъв, защото не му достигнали 2800 лв. за държавните такси по търга.

Моят отговор беше: &apos&aposГ-не като си оправите нещата, тогава елате и след като ми представите документа за собственост, тогава може да настоявате да напусна собственоста ви&apos&apos

С г-на се видяхме още няколко пъти, разбрах името и дейноста му:

Казва се ИВАИЛО ГЕОРГИЕВ ХРИСТОВ, КОИТО НИКОГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НЕ Е РАБОТИЛ И ЗАЩО ДА РАБОТИ, СЛЕД КАТО Е УСПЯЛ ДА ВЛЕЗЕ В МНОГО ДОБРЕ РАБОТЕЩА СХЕМА.

ТОЙ САМО КУПУВА И ПРОДАВА ИМОТИ НА ЧАСТЕН СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ: МИГЛЕНА ПАШОВА, КОЯТО &apos&aposОРГАНИЗИРА ТЪРГОВЕ&apos&apos, НО САМО ЗА ПРИЯТЕЛИ.
ЗА ВСИЧКИ МОИ ТВЪРДЕНИЯ ИМАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА. ПИСАХ МНОГО ЖАЛБИ НА КОИТО НИКОИ НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ ЗАЩОТО&apos&aposГАРВАНА НА ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИ&apos&apos
И ТАКА: ЕДИН ДОБЪР ЧОВЕК ОСТАНА БЕЗ ЗДРАВЕ , БЕЗ ПАРИ ОТ ПЛАЩАНЕ НА АДВОКАТСКИ ХОНОРАРИ И БЕЗ АПАРТАМЕНТ.

ПАШОВА ЩЕ МЕ ИЗХВЪРЛИ ОТ ЖИЛИЩЕТО, В КОЕТО ЖИВЕЯ. НЕ ЗНАМ ОТ ТАМ НАТАТЪК КАКВО ЩЕ ПРАВЯ В МОМЕНТА СЪМ БЕЗ РАБОТА, ОТ  МАЛКА СЪМ СИРАК НИКОГА НЕ СЪМ РАЗЧИТАЛА НА НИКОГО ОСВЕН НА СЕБЕ СИ И НА ДОБРИНАТА В ХОРАТА.
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЧИТАТЕЛИ НА ПИСМОТО МИ  КЪСМЕТ И ВИНАГИ БЪДЕТЕ НА ЩРЕК КАКВО ПОДПИСВАТЕ КАТО М.О.Л. В НЯКОЯ ФИРМА КЪДЕТО ЗА МАЛКО РАБОТИТЕ, ЗАЩОТО СХЕМАТА Е -М.О.Л-РЕВИЗОР - АКТ -ПРОКУРОР -АДВОКАТ ПРОПУСКАЩ ПОЛЗИ НА КЛИЕНТА -Ч.С.И -КРАИ НА СПОКОИСТВИЕТО  И   ЗДРАВЕТО.ВИ СЕГА ВИ ОСТАВЯМ ДА РАЗГЛЕДАТЕ И ВИЕ ДОКУМЕНТИТЕ
 с мен можете да се свържете на тел.0877-985378 ЖАНИНА  МАРИНОВА    БЛАГОДАРЯ  ВИ***

 

Имаме още сигнали за частния съдия изпълнител Миглена Пашова. Тази информация е само началото на разкритията за работата на този стожер на българската икономика, чиято цел в тези трудни мименти е да притиска хората.

Имаме информация от сигурен източник, че частен съдия изпълнител Миглена Пашова възнамерява да сложи ръка върху апетитен имот на длъжник на "Прокредит банк". Длъжника дължи на банката огромната сума от 1200 лв., а ще се прости с имот за 100 пъти по-скъп имот.

Успяхме да влезем като клиенти и в офиса на частния съдия изпълнител Миглена Пашова и с интерес видяхме цял рафт с дела, на които пишеше Прокредит банк.

Очаквайте нашите разкрития за начина на работа частния съдия изпълнител Миглена Пашова. За изградената мрежа от брокери, за един интересен субект, който се представя за охрана на частния съдия изпълнител Миглена Пашова и съответно се вживява в ролята на мутра от деведесетте години.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

стефан: 2015-07-23 14:50:03 |

има подобен случай в сл.бряг. същото лице ивайло, в подобна схема. възможно ли е да ми изпратите негова снимка ако имате? благодаря

Mishel: 2014-01-19 17:38:11 |

Институциите: МВР, съд, прокуратура не си вършат работата, защото няма политическа воля за това. Законите не се спазват, защото няма политическа воля за това. А като се замисли човек - на хората в тези институции ние им плащаме заплатите, именно за да ни защитават.

Димитър: 2012-12-26 09:18:47 |

банките са кръвопиици по цял свят,а ЧСИ са техните кърлежи!!!.Ако някой развее знаме за борба срещу тях да ме повика за решаваща битка ,искам да НАКАЗВАМ банки и ЧСИ!!!

потърпевш: 2012-12-19 12:46:47 |

Ама вие,да не би случайно да си помислихте,че нещо ще се промени в тази дЪРЖАВА! Не,не се заблуждавайте,ако е някоя правова дуржава, да но това тук е просто една геогравска територия и в никакъв случай Държава.

Руси Пеев-Хасково: 2012-07-14 19:05:15 |

Аз също съм вече под ударите на частен С Иизп.Преди 2 дни ми връчиха съдебно решение правяче съм осъден от пощенска банка да ми продадът жилището на търг.Вече съм инвалид пожизнено получавам 165лв пенсия и не зная какво да правя какво да правя!с тоя доход вече не мога да погасявам кредита!

Будител: 2012-06-16 14:27:32 |

Внимавайте ако не сте плащали кредита си, защото банките и частните съдия изпълнители са изградили перфектна система да си приберат парите. Ако имате да връщате само 1000 лв. - банката може да реши да направи кредита предсрочно изискуем, а това означава, че директно влизате на съд. Всъщност вие няма и да разберете, а ще бъдете осъден по документи. Ще разберете чак когато пристигне представителя на съдия-изпълнителя и ви връчи призовка за дължимите суми. Обжалвайте веднага за да спечелите време, иначе ще изгорите с имот за 100 пъти по-голяма цена. Имота се продава на поставено лице и така за дълг от 1000 лв, може да изгорите с имот за 100 000 лв. Любимата банка на този съдия-изпълнител и по мои данни е Прокредитбанк.

Фен на частните съдия изпълнители: 2012-06-16 14:27:32 |

Президентът Обама призова банките да намалят и дори опростят лихвите по кредитите. Презумцията е, че бизнеса помогна на банките да стъпят на крака, а сега е време за ответен жест. В нашата мила родина подобни призиви липсват и частните съдия изпълнители като тази госпожа "жънат" благодатно. Милост няма - парите или оставаш на улицата. Време разделно - време на законен рекет. Държавата, която ни взема парите за какво ли не - ни хвърля в ръцете на съдия изпълнителите без да и мигне окото. Длъжника трябва да се обгрижва за да се успокои, да изкара парите и да ги върне. Притиснатия човек, не е в състояние да произвежда.

Длъжник: 2012-06-16 14:27:32 |

Имам познат точно в Прокредитбанк и съм чувал от него, че тази госпожа Меглена Пашова играе играите си именно с Прокредитбанк. Пак моя познат казва, че в офиса и е пълно с папки на Прокредитбанк. Незнам дали е вярно и как делят и какво делят, но съм чувал, а чува ли се нещо - значи има нещо, щото дим без огън няма

broker: 2012-06-16 14:27:32 |

Извинете, но отговора е ясен - далавера!!! Чувал съм, че частни съдия изпълнители си имат подставени лица - нещо като брокерите при агенциите за имоти и тия същите "печелят търгове" и придобиват имоти, които после се разпродават. Чувал съм, че Адрес също се облажават от подобни сделки, защото имат предварително информацията какво ще изкочи и напред към лесната плячка.

Гражданин на Варна: 2012-06-16 14:27:32 |

Не е ясна въобще функцията на частните съдия изпълнители. Държавата разполага с над 60 000 полицаи, съд, прокуратура, всевъзможни механизми. Длъжника е осъден и идва най-сладкото - да му се вземе имуществото и да се обезщети банката или който и да е там и изведнъж: Цялата машина спира и десерта се дава на частния съдия изпълнител да прибере дължимото, за което получава тлъст хонурар. Не разбирам кой има сметка от това :)!?

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии