Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Списанието на руски "Добро пожаловать" ще излиза с приложение за имоти

 

Танграм медиа ООД Варна финализира преговорите и подписа договор с "РВ Лтд" ООД - издател на списание "Добро пожаловать".

 

Договорът дава есклузивни права на Танграм медиа ООД за привличане на реклама от варненските агенции за имоти и строителни фирми в новата, специализирана секция за имоти в списанието.

Приложението за имоти ще включва конкретни оферти на агенции за имоти и строителни фирми.

 

Идеята е чрез списанието - бъдещият собственик на имот в България да намери своя имот. С начина на списване сме предвидили и възможността - списанието да бъде занесено като спомен от България и да бъде показано на близки и приятели.

 

Списание "Добро пожаловать" излиза за трета, поредна година и се разпространява от ръка на ръка - само за руските граждани в България. 

 

Тираж: 10 000 бр. на излизане (50 000 за сезона - 5x10 000 броя)

Първа дата на излизане: 20 май 2012 г.

Периодичност през 20 дни: 20 май, 10 юни, 30 юни, 20 юли, 10 август, 30 август


Разпространение: ТОП локациите са летищата във Варна и Бургас и по-конкретно - всички пристигащи линии от Русия.Раздава се на ръка в центъра на Варна и Бургас. По ресторанти и заведения посещавани от руснаци.


Съдържането е на руски език и включва положителна информация за
 България - основно за българското Черноморие.

Редакторите представят българските традиции, храни и напитки, туристически маршрути, така че да се стимулира директния интерес към ресторанти, заведения, хотели.

 

От 2011 вниманието се насочва и към българските недвижимости. Болшинството от руснаците посещават България с "разузнавателна цел" - какви са условията за живот, цените на имотите. Още от миналата година се наблюдава интереса на руснаците към дизайнерските студия и магазините за обзавеждане.

 

Не случайно в списанието присъства един от лидерите в обзавеждането SELAMORE - ексклузивен представител за България на италианските марки мебели: Alberta, Salloti, Calligaris, Doimo, Cattela, Lago. В SELAMORE ви очакват и марките B & B Italia, Molteni&C, Minotti, Rimadesio, Flou, Baxter, Fendi, Smania.... 

 

Нашите проучвания сочат, че България е най-близката до руската душа държава от Европейския съюз. Причините са: Историческата ни обвързаност, езика, който много българи разбират. Румъния няма този шанс, Чехия и Словакия носят историческа обремененост спрямо руснаците във връзка в "Чешката пролет". 

 

Унгарците също не таят добри чувства към братушките. Поляците - особено след последната авио-катастрофа - в прав текст заявяват, че руснаците са виновни.

 

Остава само острова България и ние сме длъжни да посрещнем с Добро пожаловать руснаците. В крайна сметка те идват тук за да търсят алтернатива за живот в определени периоди от годината. Голяма част от тях си имат бизнес в Русия, който им дава възможност да инвестират именно тук. 

 

За реклама на страниците на списание "Добро пожаловать": Ивайло Манахов - управител 052-646-006, 0876-408-866, Skype: ivailomanahov

 

Разгледайте петте издания на списание "Добро пожаловать" за 2010:

Брой 1:

Брой 2:

Брой 3:

Брой 4:

Брой 5:

 

Рекламна тарифа за сезон 2012:

 

1 корица брендване: 500 Е

4 корица: 1300 Е

2 корица: 1150 Е

3 корица: 1000 Е

 

1 страница (цяла страница): 250 Е/ на публикация

1/2  страница (половин страница - хоризонтална): 150 Е/ на публикация

1/2  страница (половин страница - вертикална): 170 Е/ на публикация

1/4 страница (една четвърт страница вертикална): 100 Е/ на публикация

 

Раздел «Посетите...»  (реклама 1 бр.): 50 Е/ на публикация

Услуги: 30 Е/ на публикация

Лого на картата на центра на града: 35 Е/ на публикация

Лого на картата на Българското Черноморие: 50 Е/ на публикация

Брендване на раздел (лого): 50 Е/ на публикация

Рекламна статия (1 страница): 350 Е/ на публикация

Партньорство на броя: 1500 Е/ на публикация

 

Публикация на модулни реклами в изданията. Позволява да отличите Вашето търговско предложение сред конкурентите и да визуализирате Вашите преимущества.


Рекламни статии. Тази форма на реклама позволява да очертаете основните преимущества на предлаганата стока или услуга. Дава Ви възможност не само да информирате, но и да повлияете на гледната точка на потенциалния потребител.


Публикуване на лого на карта на България. Картата е един от най-нужните информативни материали за туристите. Тя се ползва многократно...


Публикуването на кратки обяви («Услуги») може да бъде първата стъпка за ползване на възможностите на рекламното издание за получаване на обратна връзка от потребителите.


Раздел „Посетите...”– Рекламни купони на ¼ от страницата с числово предложение. Например: Акция – Чаша бира 0,5 литра в ресторант «Морячок» - безплатно; отстъпка 10% в ресторант «Извора».

 

Брендване на страници – публикуване на Вашето лого на страниците на изданието ще повиши неговата познаваемост от целевата аудитория. Например, на колонките посветени на критиката за ресторантите няма Ваш отделен рекламен блок, но на всички страници е отпечатано Вашето лого.


Партньорство в определен брой. Вашата компания може да бъде партньор в издаването на някой брой от списанието. Публикува се лого и име на първа страница, новини за тази компания, публикува се журналистически материал на една колонка за компанията, продуктите и стратегията. На всички колонки от броя се публикува логото на партньорската компания.


Рецензии. Рецензиите Ви позволяват детайлно и в увлекателна форма да поднесете на потребителя необходимата информация за качеството на вашата стока / услуга и подробностите за вашата дейност. Рецензията позволява да предадете доброжелателно отношение към предлаганите от Вас услуги / стоки от името на трети лица без каквато и да е връзка с традиционните рекламни хвалби.

 
Всички цени са в ЕВРО - без ДДС
 

Ивайло Манахов
Танграм рекламна агенция Варна

 

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии