Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

Списание Имот днес Варна, вестник Имот днес


 

 

Все още можете да поръчате и броя, който съдържа карта за отстъпка в Galdini

За връзка:

Тел: 052-646-006 - поради преместване в нов офис - може да не отговаря, ползвайте мобилните телефони!!!

0888-470-585

e-mail: dnes@imotdnes.com

Skype: imotdnes.com

 

Технически параметри на списание ИМОТ ДНЕС ВАРНА:


На 16 май 2008 г. по РЕПовете във Варна излезе брой 1 на единственото, варненско, луксозно списание за имоти, строителство.

 

Списанието е за всички, които обичат луксозни списания на добра цена.

Технически характеристики:

Списанието е с обем 36 стр.

Формат А4

Печат - изцяло пълноцветен

Луксозна хартия на корицата и тялото - за корицата е използван картон 250 гр. гланц. Покритието е с гланцов UV лак, който придава още по-лъскав вид. За вътрешните страници е използвана плътна, матова хартия, която не създава бликове от светлината и при докосване придава усещане за сатен.Захващането е с два телбода. 

Планове

На близкия РЕП е пълно с всякакви списания и затова от момента, в който започнахме да изграждаме концепцията мина една година. Искахме да сме сигурни, че ще предложим издание, което ще се търси. До тук нищо ново, но ето какви решения взехме:

 + Списанието да е само за Варна и региона. Основното свойство на имотите е тяхната недвижимост. Над 60 % от хората купуват имот за да живеят или работят в него. Това предполага уседналост и затова се обръщаме към тези, които търсят имот във Варна и региона.

 + Списанието да е на луксозна хартия и качествен печат: До този момент никой не се реши да направи луксозно варненско списание за имоти, строителство и обзавеждане. "ВАРНЕНСКИ ИМОТИ" - уважение към този наложил се вестник с лъскави корици. Утвърдено, дебело издание, но не е в категорията на луксозните списания.

 + 50 % от съдържанието - оферти на агенции за недвижими имоти, строителни фирми и фирми за обзавеждане от Варна. 

+ 50 %  полезна информация за пазара във Варна и региона: Всеки брой има основна тема, която засяга. Интервюта по телефона от Лондон с Робърт Паскал Британски Кралски Адвокатски Съвет, Бизнес и Данъчно Право на ЕС, “Панел Испанско & Българско Имуществено Право’ - около интереса на чужденци към България. Консултант към списанието на професионален брокер по кредитиране. Анализи на пазара. Статии по следните теми: Ще се покачват ли цените?; В какъв имот да се инвестира; Списък на защитени територии; Новите паспорти на жилищните сгради; Разяснения около закона за етажната собственост; Съвети за избор на агенция за недвижими имоти; Анализ на строителството и др.

Разпространение: Благодарение на фирмите "Варна прес"; "Близнаци"; "Кадобак"; "Мистрал"; "Славена", "Стрела" - списание "ИМОТ ДНЕС" достига чрез системата на реповете до всички купувачи от Варна.

Собствена мрежа: Погрижили сме се и за собствено разпространение - екип от момичета и момчета, ще посетят вашият офис, магазин, сервиз, обект. Те работят на %, така че ще бъдат настоятелни.

Поръчка по телефона: Ако списанието е свършило по реповете – се обадете в офиса на 646-006, за да ви доставим броя на цена от 1.80 лв., без да заплащате транспортни разходи. Доставката е за района на Варна.

Абонамент: Абонамента е 10 лв. без ДДС за половин година. Доставката важи за Варна. Обадете се в офиса на тел: 646 - 006, за да ви посети наш представител

Напоследък тиража на списанието се изчерпва много бързо, особено в централната част на Варна.

На този РЕП (като излезете от подлеза на "Катедралата" в посока плочките) сме се постарали да зареждаме непрекъснато.

Извиняваме се предварително ако сме ви причинили неудобство.

 Цената от 1.80 лв. за единственото луксозно варненско списание, съдържащо страхотни материали и офертна информация явно изкушава все повече читатели.

За въпроси, преговори, коментари и препоръки:

Таня ЛИТОВА: 052-646-006; e-mail: ttl@imotdnes.com

Ивайло МАНАХОВ: 052-646-006; 0888-470-585;