Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

СОПА с предложение до кандидатите за кмет

Петък е - деня на майстора - след обяд в Община Варна си пият кафенцето и не работят с граждани, докато през това време - бизнеса на Варна се чуде с какво да плати заплатите за седмицата...

На снимката баш кафеджията - Кирил Йорданов - след като Варна прилича на цигански катун е време за едно турски кафенце - тя работата край няма...Идват избори и освен кафенца - вече се леят и обещания - обилно.

От билбордове и спирки - ни се блещят изкуствено позиращи знайни и незнайни кукли на конци, които не са изкарали един лев през живота си и са управлявали единствено голямата и малката си нужди.

Като гледам някой муцуни и си обещавам, че ако някой от тях случайно бъдат избрани като им накупят гласове (те иначе нямат шанс) - направо ще емиграм със семейството си в един друг, морски град, който наистина разцъфва.

За 19.09.2011г. от 14,00 часа в Административен съд - Варна е насрочено адм. дело № 1835 /2011г. - СОПА срещу кмета, заради необслужването на граждани в община Варна в петък следобед.

Община Варна е единствената с такова работно време и следователно Кирил Йорданов е единственият кмет, който не зачита избирателите си в петък следобед.

     До скоро кметствата на район „Одесос” и район „Приморски” също не работеха с граждани в петък следобед, но съдът ги задължи да го правят. Кирил Йорданов обаче отказва да го направи доброволно, харчейки за съдебни разноски парите на същите граждани, които не допуска да припарят в общината в петък следобед. И въпреки това има наглостта да се кандидатира отново.
     Затова СОПА предлага на всички кандидати да изразят предизборно становище относно неработенето на Община Варна с граждани в петък следобед, за да може след изборите положението да не е същото.

     Към делото всеки има възможност да се присъедини безплатно, като е желателно искането да се подаде в Административен съд - Варна преди началото на съдебното заседание. Досега са подадени две такива искания. Примерна бланка има на адрес http://www.sopa.bg/request.php?1422. Документите по адм. дело № 1835 /2011г. са на адрес http://www.sopa.bg/news.php?extend.132
 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

Радко Петков: 2012-06-16 14:27:32 |

Тоя вече немога да го гледам - прилича ми на мумия. Обърнали са града с главата надолу и толкоз са се самозабравили, че вместо Варна му викат Нашия град....Да грабваме бюлетините и да ги накараме да изчезнат в небитието.

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии