Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Руснаци инвестират 30 млн. евро в близост до Златни пясъци

Руският холдинг "Еталон-ЛенСпец СМУ" обяви, че ще инвестира 30 млн. евро в апартаментен комплекс с РЗП от 22 хил. кв. м в близост до Златни пясъци. Това е първият проект на компанията извън границите на Русия.

Финансирането ще бъде осъществено чрез кредити от чуждестранни банки, съобщава Вячеслав Заренков, основател на "Еталон-ЛенСпец СМУ" в интервю за РБК. Очаква се проектът да бъде завършен през първото тримесечие на 2009 година.

От "Еталон-ЛенСпец СМУ" планират реализацията на още два жилищни проекта в България и в краткосрочен план експанзия към Сърбия, съобщава Property Xpress.

Основан преди повече от 20 години, "Еталон-ЛенСпец СМУ" е един от най-големите строителни холдинги в Северозападния регион на Русия. В структурата му влизат над 30 предприятия, работещи във всички стадии на инвестиционно-строителния процес.

До този момент, холдингът е реализирал над 70 жилищни и обществени сгради, като понастоящем компанията развива 40 инвестиционно-строителни проекта с обща площ около 2 млн. кв. метра.

sgrada.com

 

 


Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта ИМОТ ДНЕС - imotdnes.com; dnes@imotdnes.com

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии