Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Около 60 търговски центъра ще бъдат открити в Русия през 2010 година
Около 60 търговски центъра ще бъдат открити в 22 големи града в Русия през 2010 г., се казва в доклад на информационно-консултантската агенция "INFOLinе".

 

В изследването се посочва, че общия обем на вече съществуващите търговските центрове в Москва, Санкт Петербург, Новосибирск, Екатеринбург, Нижни Новгород, Самара, Казан, Омск и други градове в Русия, е около 18,50 милиона квадратни метра. Данните са от началото на годината.

 

"През 2010 г., след като бъдат открити нови 60 търговски центъра в 22 големи руски града, общата площ на търговските центрове в Русия ще се увеличи с още 3 милиона квадратни метра, се твърди в доклада.

 

В него се отбелязва, че през 2010 г., в Москва се очаква да стартира изграждането на осем търговски центъра, в Санкт Петербург-седем, във Воронеж-пет, в Омск, Новосибирск и Волгоград по три, в Перм, Челябинск, Самара, Екатеринбург и в другите градове по два.

 

Експертите отбелязват, че на прага на насищане с търговски площи (500 кв. м на хиляда души), към първи  януари 2010 г., са само 11 града-Казан, Новосибирск, Самара, Санкт Петербург, Краснодар, Екатеринбург, Челябинск, Нижни Новгород, Уфа, Ростов на Дон и Волгоград.

 

"През 2010 г., към този списък ще се присъединят още три града-Москва, Воронеж и Липецк", са очакванията изразени в заключението на проучването.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии