Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Офис сгради 2010: Роял Център, град Пловдив

 

 

Роял Център
 

 

инвеститор:
Радис Груп АД

 

архитект:
ЕР ТЕ Консулт ООД, арх. Радко Тодоров

 

изпълнител:
Радис Груп АД

 

конструктор:
инж. Румяна Ахрянова

 

адрес:
гр.Пловдив, ул. Белград №6

        

 

Сградата е ситуирана в УПИ І – 2057, 2058 обществено обслужващи дейности. Имота се намира на ъгъла между ул. „Белград” и ул. „Драва” намиращи се съответно от североизточната и южната страна на сградата, а на изток имота граничи с УПИ ІІ – 2059, 2060 – общ. обсл. дейности –гр.Пловдив. Входа за посетители и служители в офис частта на сградата е разположен от север, входа за търговската част – от запад, а входа на автомобили към подземния паркинг – от север.           

 

Бизнес център “РОЯЛ” е изключително луксозна офис сграда от ново поколение, отговаряща на нарастващото търсене на модерни и удобни офис площи на територията на град Пловдив. Проектирана е като офис сграда от висок клас, отговаряща на съвременното бизнес общество. Забележителният и силует се откроява на фона не само на заобикалящите и я сгради, но и вцялостния архитектурен ансамбъл на града. 

 

Основната отличителна черта на обекта се състои в това, чесъчетава функционалност, високи технологии, атрактивност и комфортна среда. Всеки един от офис етажите е разделен на две основни зони. Те са изградени и оборудвани със съвременни технологии за постигането на ергономия и функционалност, а дизайнът и интериорните решения са атрактивни и ненатрапчиво елегантни. Първият етаж от сградата е предназначен за търговска дейност. За нуждите на обекта е осигурен подземен паркинг с 14 парко клетки и външен паркинг за 11 автомобила. Комуникацията между етажите се осъществява посредством едно вертикално комуникационно ядро разположено в северният края на сградата и се състои от двураменна стоманобетонова стълба и два пътнически хидравлични асансьора на фирма УНИКЕН 155/165 за 6 човека.Стълбището е разположено на северната фасада, като му е осигурено естествено осветление .

 

Сградата разполага с шест офис етажа разположени на к.+3,40; к.+6,20;к. +9,00;к.+11,80;к. +14,60;к. +17,40; к. +20,20. Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонова.

 

Облицовката на сградата е от естествен камък – горен гранит. Остъклението по фасадата е изпълнено от фирма "Бравис и Ко" ООД – системи - Алуминиеви прозорци и врати : SCHÜCO AWS 60 и ADS 60 ,Окачени фасади и перголи   JANSEN - VISS TV 50, стъклопакети Saint-Gobain - HP 8мм / Бяло флоат 6мм.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии