Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Наследникът на Ким Чен Ир строи разкошни дворци, докато народът умира от гладПрогнозната стойност на разходите за строителство надвишава 150 милиона щатски долара.  Население на Северна Корея от своя страна изпитва недостиг на основни хранителни продукти.

 

Къщата в центъра на Пхенян, където е израснал Ким Чен Ун, син и наследник на "великия вожд" Ким Чен Ир, е била подложена на мащабни ремонти. По-специално, сега там бе построен тунел, който свързва имота с резиденцията където живее бащата Ким Чен Ир, съобщава агенция ЮПИ (UPI).
 

 

В провинция Северен Хамгьон, известна със своите минерални извори и спа центрове, е построена вила, за която се говори, че също е предназначена за Ким Чен Ун. Местните жители са участвали в изграждането на жп линията и пътя, водещ право към къщата.
 

 

На един от плажовете в пристанищния град Вонсан , в момента, Ким Чен Ун изгражда сграда с подводна галерия, от която може да се наблюдава морската фауна.
 

 

Според доклади от разузнаването на Южна Корея, семейството на Ким притежава най-малко 33 къщи, до които може да се достигне по частни жп линии.
 

 

В същото време, през ноември 2010 г., от Световната програма по прехраната към ООН съобщиха, че една трета от севернокорейските деца, както и голяма част от бременните и кърмещите жени в страната, страдат от хронично недохранване.
  

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии