Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Най-малкият апартамент в Ню Йорк е с площ само 8,3 кв.м. Обитава се от жена

 

 

В това своеобразно „микростудио” в Манхатън, от три години живее самотна жена. Независимо от факта, че в апартамента няма кухня, а леглото се намира почти под тавана, тя няма намерение да напуска жилището. 

 
 
Фелиция  Коен признава, че първоначално теснотата в това студио, предизвиквало у нея пристъпи на панически страх. Ето защо, тази жена, която по професия е организатор, решила да приложи своите знания и да организира по-най рационален начин новото си жилище, съобщава Daily Mail.
 
 
Стените на стаята, буквално от пода до тавана са покрити с рафтове в които по-най компактен начин са разположени всички лични вещи на мис Коен. Освен това, жената е успяла да намери пространство и за котлона и тостера. А банята, е доста просторна според квадратурата на помещението, въпреки че, като използва тоалетната, дамата седи настрани, за да не си нарани коляното.
 
 
Всички тези недостатъци се преглъщат, когато стане въпрос за цената на наема. За своето жилище в центъра на Ню Йорк, Фелиция Коен плаща 700 щатски долара на месец, докато нейните съседи са принудени да плащат по почти 3000 щатски долара. 
 
 
"Винаги съм искала да живея в Манхатън, при това да не давам за квартира всичките си пари. Ето защо с помощта на приятели намерих това студио. То е с отлична локация – в близост до Central Park ", казва Фелиция Коен.
 
 

 

 

 
Снимки: Дейли Мейл
 
 
 
 
 
 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии