Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Мебелите на Симекс (Simex) – аристократизъм в дома Ви

Като деца, повечето хора мечтаят, и в мислите и сънищата си, се представят като крале и кралици, князе и княгини, принцове и принцеси, рицари, изобщо аристократи.

 

Но когато същите тези деца пораснат, повечето от тях смятат, че да си аристократ, това е само за избранници, че трябва да имаш благородническа титла, наследствено имение, примерно старинен замък обвит от мистика и легенди.

 

Да, за съжаление някои мислят по този начин, но за щастие, не и всички. Инакомислещите знаят, че аристократ не се става с титла и замък. Аристократизмът, това е състояние на духа. Това е Божествен дар, който ни позволява да виждаме и оценяме красивото и стилното. Дар, който ни кара да желаем интериорът в дома ни да излъчва благородство и аристократизъм.

 

Много от Вас ще си кажат „да, аз искам моя интериор да е аристократичен, това отговаря на същността ми. Но как да го имам? Откъде да го намеря? Ще Ви отговоря точно и ясно, само с една дума, състояща се от пет букви.
Изворът на вашите благородни мечти е фирма Симекс (Simex). Мястото откъдето можете да обзаведете дома си аристократично, и да удовлетворите благородния си вкус е Симекс (Simex).

 

Девизът на Симекс (Simex) е „Винаги взимаме под внимание Вашия комфорт”.

 

Компанията обхваща голяма част от производството на мебелировка. Това включва: спално обзавеждане; обзавеждане на трапезарии; библиотеки; всекидневно обзавеждане; ъглови мебели; столове и други, в множество стилове и цветни нюанси. Мебелите са изработени от дъб, орех, череша, бук и други дървесни видове.

 

Мебелите на Симекс (Simex) се отличават с дизайна си. Те не са само предмети, които използваме в ежедневието си. Те са продукт на въображението, творческия гений и креативността на високо квалифицирани дизайнери. Затова мебелите на Симекс (Simex) са оригинални, удовлетворяват различните вкусове, различните нужди и практически потребности. Орнаментите и скулптурите са изработени ръчно от масивно дърво. С едно изречение: Мебелите на Симекс (Simex), са нещото, което прави дома ни по-специален от другите. Прави нас, хората, заобиколени от мебелите на Симекс (Simex), по-специални от другите. И най-важното, по-удовлетворени от другите.

 

Адресът където ще удовлетворите Вашите желания за стил и комфорт е:

 

България; Варна; ул. „Георги Бенковски” № 13.
Тел. 052/ 96 06 06; GSM: 0896 880 887; simexbg.mirchеva@gmail.com

 

За избора Ви, ще Ви помогне една симпатична и стилна дама – Управителят на Симекс (Simex), Г-жа Кремена Мирчева.

 

А сега се насладете на фотогалерията от мебели на Симекс (Simex):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Предполагам, че докато сте разглеждали мебелите на Симекс (Simex), сте изпитали истинска наслада и вече сте избрали нужното Ви. Припомням, адресът е:

 

България; Варна; ул. „Георги Бенковски” № 13.
Тел. 052/ 96 06 06; GSM: 0896 880 887; simexbg.mircheva@gmail.com
Г-жа Кремена Мирчева.Петко Литов

litov@imotdnes.com

Скайп: petkolitov

Надявам се, да съм Ви помогнал да удовлетворите вкуса си и да сбъднете желанията си за стилен дом.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии