Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Масата Jet Table – красива в обикновеността си или обикновена в красотата си

 

Вдъхновението за изобретяването на авангардната маса, най-вероятно е дошло на бразилския архитект Гилермо Торес, когато е наблюдавал майстори-мазачи да подравняват мазилка, защото масата прилича много на маламашка, инструментът използван за тази цел. Но острия поглед на дизайнера го е видял по-друг начин и е създал предмет с елегантни форми и линии. Проектираната от Торес маса, ще стане доминираща и ярка част от модерния интериор на всяко учреждение, офис или жилище.

 

 

Масата е предмет, без който не може да мине никой интериор, дори така наречените иновативни или експериментални интериорни решения.
Jet Table може да се използва като маса за трапезария, както и като маса за писмена работа. Боядисана е в ярки и жизнерадостни цветове. Дизайнерът умишлено се е отказал да използва метални конструкции, тъй като благодарение на необичайната си форма, масата издържа на голямо натоварване и е доста стабилна.

 

 

Моделът ще се произвежда в пет различни размера, което позволява да се използва в различни по големина помещения. Наименованието на иновационния предмет, авторът е избрал, спомняйки си за любимия фантастичен анимационен филм - The Jetsons. Формата и цветът на масата, са като на мебелите на семейство Jetsons, главните герои в тези оживени анимационни истории.

 

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии