Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Кушлев прибра имоти на сводник

Взе му бар, паркинг и сервиз за 330 бона

Снек-бар "Габриела", паркинг за тирове, магазин, сервиз за ремонт и балансиране на гуми, два "Мерцедеса"; 25 дружествени дяла от капитала на "Доверително управление" ООД и пари в полза на държавата отнема комисията "Кушлев".

Имуществото е на стойност 330 000 лева. То е собственост на Марин Янков Маринов от с. Присово, Великотърновско, който е с влязла в сила присъда за отвличания. Марин Маринов е предоставял паркинг на ТИР за развратни действия край В. Търново.

Комисията "Кушлев" образува производство за установяване на имущество срещу Маринов и неговото семейство на 28 юни 2007 г.

Експертите доказаха, че от 1990 г. до 2007 г. получените приходи възлизат на 472,80 броя минимални работни заплати, като извършените разходи надвишават значително законните източници на средства.

Великотърновският окръжен съд се произнесе с решение по заведено от комисията дело срещу Марин Маринов от великотърновското село Присово.

Отнетото в полза на държавата имущество включва и една втора част от нива с площ от 1 850 кв.м. в местността "Дълга лъка", гр. Велико Търново.

Решението на съда  може да бъде обжалвано  пред Апелативен съд-Велико Търново.

Антония Кюмюрджиева
Иван Иванов

Източник: Стандарт

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии