Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Компанията Уолт Дисни (Walt Disney) започва да строи комплекс от луксозни къщи


Къщите които ще бъдат построени, ще са на стойност от 1,5 до 8 милиона щатски долара. Самият комплекс ще бъде разположен до тематичният парк на Уолт Дисни в Орландо, щат Флорида.

 

Проектът наречен Златен дъб ще се състои от 450 къщи и хотел "Четири сезона", който ще разполага с 445 стаи за гости. Освен това ще бъдат изградени и две голф игрища. Общата площ на проекта е 980 акра, съобщава The Wall Street Journal.
 

 

Според компанията, пълното завършване на проекта ще отнеме 10 години. Купувачите които се интересуват от първата част, могат да направят първоначална вноска от 25 000 щатски долара..
 

 

Някои анализатори твърдят, че тези цени, на които  "Уолт Дисни" ще продава своите обекти, са твърде високи, имайки се предвид, че Флорида е щата с най-много отчуждени жилища заради задължения по ипотеките. Освен това средната цена на жилищните имоти на пазара в Орландо падна с 50-60% в сравнение с пиковата 2007.
 

 

Това не е първият опит на компанията в сферата на жилищното строителство.  В средата на деветдесетте години, Уолт Дисни реализира проекта Celebration, който се състоеше от 6000 жилища.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии