Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Календари за 2024 за офисите и домовете на вашите партньори

Наближава 2024 г. и Вие - собствениците или служителите в агенциии за имоти и строителни фирми, активирате апетитът за календари. Да, наясно съм, че предпочитате работни календари. Отлично знаете, че календарите са навсякъде където влазат Вашите бъдещи и настоящи клиенти - в кварталния магазин, при нотариуса, в автосервиза, който обслужва колата ни. На едните напомняте за себе си, другите трябва да ви забележат.

Но как да изберем какви календари да поръчаме?

По офисите преобладават календари с по-сериозна тематика - къщички, ключове ръце с ключове. Небостъргачи, които в България са рядкост, но агенциите искат да изглеждат грандиозно. Никога не успях да разгадая този нагон да ползваме небостъргачи като основна или помощна снимка за дизайна.
Ами помислете - с какво ви припознават клиентите - с небостъргачи или с хората, които изпипват сделката до успешен край и за двете страни?
Точно така - отидете в най-близкото студио, похарчете скромна сума и изненадайте приятно вашите клиенти с календари, на които присъстват брокерите.
Брокерите са Великото и грандиозното във Вашата агенция, а не небостъргачите, с които изглеждате наивно, а не грандиозно.

Как да изберем моделите календари, които нашите клиенти и приятели да окачат в своите домове и офиси?

 

Изборът е ваш: Малко, но луксозни календари или повече, но малко по-обикновени...

Ивайло Манахов
Танграм медия груп ЕООД

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии