Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Инвестират 30 млн. евро в Sun City Centre в Бургас

 
Завършването на проекта е предвидено за 2010 г
Завършването на проекта е предвидено за 2010 г
Новини по темата
Първият магазин на IKEA у нас ще бъде изграден в квартал Първият магазин на IKEA у нас ще бъде изграден в квартал "Витоша"
Започна изграждането на най-новата сграда от комплекса Cite Jardin Започна изграждането на най-новата сграда от комплекса Cite Jardin
Ключови думи
Бургас, мол
Изпрати изпрати   Запази запази   Принтирай принтирай
Над 30 млн. евро ще струва изграждането на най-новия търговски център Sun City Centre в Бургас. Инвеститор в проекта е компанията "Regent's Property Advisors", която е част от инвестиционния портфейл на AG Capital и предлага решения в областта на недвижимите имоти.
Дружеството "Сан Сити" ООД ще се заеме с изграждането на уникалния 15-етажен център.
Проектът е първият по рода си в града и ще допринесе за подобряване на стандарта и бизнес средата в Бургас. Центърът ще бъде разположен с лице към един от основните градски булеварди - бул."Демокрация", в близост до търговските улици "Александровска" и "Богориди".

Изграждането на търговския център ще открие 580 нови работни места и ще доведе до увеличаването на чуждестранните инвестиции в региона.

Разгънатата застроена площ е 41 516 кв. м., от които 7 100 кв.м са предвидени за офиси. Сградата ще разполага с етаж супермаркет, 2 етажа мода, етаж стоки за дома, етаж отдих и забавления и 4 нива подземни гаражи.

Завършването на проекта е предвидено за 2010 г. 31% от търговската площ на Sun City Centre са вече отдадени, очаква се другата седмица да започне подписването на окончателните договори.
"Сън Сити"  планира да построи мол и в бургаския квартал "Меден рудник".
 
Източник: Експерт.бг

 

 


Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта ИМОТ ДНЕС - imotdnes.com; dnes@imotdnes.com

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии