Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Бизнес партньора на дизайнера Валентино-Джиамети продава старинен имот в Италия

Дългогодишният бизнес партньор и приятел на известния дизайнер Валентино, Джанкарло Джиамети продава вила от ХVIII век в Италия, за сумата от 24,7 милиона долара, пише Wall Street Journal.

Изданието разказва, че в тази вила Джиамети и Валентино, са прекарвали ваканциите си в продължение на 25 години. Пет етажната къща има 11 спални, фитнес зала, сауна и басейн, а върху площ от 10,8 хектара е изграден амфитеатър с 200 места и собствена пещера.
 

"Тъй като напоследък Джиамети и Валентино прекарват повечето време в Ню Йорк, Лондон или  Гщаад, Швейцария, вилата  вече не им трябва", това заявява за изданието агент по недвижими имоти, който е ангажиран с продажбата на този имот.
 

Валентино е световноизвестен моден дизайнер на дрехи и обувки. Основател е на  на модна къща "Валентино", както и на търговската марка " V ". Постоянни клиенти на Валентино по различно време бяха София Лорен, Елизабет Тейлър, Жаклин Кенеди, Шарън Стоун, Клаудия Шифър и принцеса Даяна.
 

През 1998 година големият италиански холдинг "Partecipazioni Industriali" придоби империята на дизайнера, създавайки на нейна основа  нова група от компании за производство на луксозни стоки. След сделката, модният дизайнер Валентино забогатя с още 211 милиона паунда.
 

За Модна къща "Валентино" в света работят над 560 магазина, където можете да си купите модел от марката, както и още 60 изключителни бутика.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии