Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Бившата къща на актьора Джордж Клуни отново се продава
Бившият дом на актьора Джордж Клуни в Лос Анджелис, където той живя от 1989 до 1993 г., отново е обявен за продажба.

 

Исканата цена е 1,67 милиона долара, съобщава порталът Move, който се явява официалния портал за онлайн база данни на Националната асоциация на брокерите в САЩ.

 

Според портала, през 1993 г., Джордж Клуни продава къщата на актрисата Джейми Пресли, известна от филма "Моето име е Ърл", а по късно собственик на имението става актьорът Джъстин Бърфийлд, който от своя страна продава имението на, "незнаменит" собственик.

 

"Къщата е с пет спални и четири бани. От прозорците се разкрива прекрасна гледка към града и планината", се подчертава в портала.

 

Джордж Клуни е американски актьор, режисьор, продуцент и сценарист. Първата голяма роля на актьора е от 1994 г. в известният и в България сериал "Спешно отделение".  Първата му главна роля в Холивуд, е във филма "От здрач до зори" на режисьора Робърт Родригес. Най-комерсиалният филм с участието на Клуни е "Бандата на Оушън" на режисьора Стивън Содърбърг. По официални данни, този филм събрал повече от 444 милиона долара по целия свят.

 

Актьорът получи "Оскар" за най-добра поддържаща мъжка роля за филма "Сириана". Също така Джордж Клуни е носител и на "Златен глобус" за филма "О, къде си, братко?". Тези два филма получиха награди от Националния съвет за кинокритика на САЩ, както и на кинофестивала във Венеция.

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии