Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Б.Борисов oткри нова инсталация за сушене и фракциониране на силициеви пясъци

 

На територията на завод "Денел" в с. Равно поле, община Елин Пелин, министър-председателят на Република България, г-н Бойко Борисов, откри най-голямата инсталация за сушене и фракциониране на силициеви пясъци в България.

Г-н Борисов и г-н Георги Димитров, член на борда на директорите на "ДЕНЕБ" АД, прерязаха лентата на новото съоръжение. На събитието присъстваха служители на държавни институции, представители на кметството на с. Равно поле и гр. Елин Пелин, представители на строителния бизнес и компаниите от бранша.

Новата инвестиция на българската компания за сухи строителни смеси е на стойност над 5 млн. лева, изградена е за период от една година и се отличава с висока производителност и изключително ниски нива на отделян прах в околната среда, благодарение на монтираните съвременни филтрационни системи.

"Денел" планира да реализира продукцията на новата инсталация в собственото производство на сухи строителни смеси (мазилки, хидроизолации, лепила, замазки и др.), както и да предлага доставки на търсени фракции за производители със сходни нужди.

Напълно автоматизираният и контролиран процес предлага ненадмината гъвкавост в получаваните продукти–така получените различни фракции силициев пясък могат също така да намерят приложение при пречиствателни станции, дренажи на стадиони, пясъко-струйни операции и др.


 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии