Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Анджелина Джоли и Брад Пит ще се установяват в имение в БудапещаЗвездната двойка наема вила с десет спални в унгарската столица Будапеща и възнамерява да прекара тук няколко месеца.

 

Луксозното жилище е наето за периода на снимките на филм, в който ще се разказва за гражданската война в Югославия и в който Джоли ще се опита да се пробва като режисьор. Филмът ще бъде заснет на територията на Унгария в близост до границата с Босна и Херцеговина.

 

Разходите за наемането на имението са в порядъка на 19 300 евро, съобщава Green Celebrity Network. Тази сума със сигурност е доста висока за пазара на недвижими имоти в Източна Европа. За тези пари може за цяло лято, да се наеме неголяма къща в престижен район на Лос Анджелис или Маями. От друга страна, наемането на това имение, ще излезе на семейството по-евтино, отколкото ако  отседнат в хотел.

 

През следващата година, холивудската двойка може в даден момент да се установи и в друга източноевропейска страна. Става въпрос за Русия, където Пит ще играе във филм, чийто сюжет ще е за противопоставянето на човека на усурийския тигър. Но трябва да се има предвид, че в Източен Сибир, където ще се снима филма, да се намери луксозно имение с десет стаи, не е никак лесно.

 

Що се отнася до последната покупка на имот от страна на Брад Пит и Анджелина Джоли, това бе вила с 15 стаи в Италия за 32 милиона евро, което се намира в предградие на Верона. Двойката я закупи през месец юли.

 

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна
    

    

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии