Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта

« Обратно в статии

Бела Вива - Ива Леоне - агенция за недвижими имоти Варна Ивелина П. Леонидова
/ПРЕЗИДЕНТ/
GSM:+359 887 334 519Тел./Факс: (+359 52) 625 723
Тел./Факс: (+359 52) 600 595
bellaviva_ivaleone@yahoo.com
 
България, град Варна

 НОВО СТРОИТЕЛСТВО, СТРОИТЕЛСТВО, СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ, ПРОЕКТИРАНЕ, ИНВЕСТИЦИИ В НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ЕКСПЕРТНИ ОЦЕНКИ. Фирмата ни се занимава с НОВО СТРОИТЕЛСТВО и инвестиции в недвижими имоти от 1993 г. Ние сме в строителния бранш – изграждане и оборудване на жилищни и бизнес сгради, къщи, вили.

Работим с утвърдени нотариуси, адвокати, доказани архитекти и проектанти с нестандартно мислене и идеи. При интерес от Ваша страна бихме Ви предложили и прецизно изпълнение на проектна документация и строителство, довършителни работи по интериора, ремонт и обзавеждане.


Порталът за имоти, строителство и обзавеждане на Варна и областта ИМОТ ДНЕС - imotdnes.com; dnes@imotdnes.com

Гласувай за статията Имот Днес - Порталът за имоти Варна

Г.Атанасов: 2014-06-13 13:12:22 |

Не е вярно!Всички горни твърдения са инсинуациите на подлите рекетьори и изнудвачи,които изнудват и Ивелина Леонидова и всички останали колеги от строителния бранш.Това е мръсната мафия,която не престава да рекетира и изнудва всички останали колеги и бизнесмени с всякакви престъпни методи.Тука няма бизнес,тука има Мафия.Идете и си отворете само едно ресторантче край морето и да видите как веднага ще дойдат мнимите гавази на мафията и ще ви накарат веднага да си преустановите бизнеса или в случай че откажете,ще започнат саботиране от всякакъв характер и уж самозапалване на ресторанта и гонене на работници и клиенти и заплахи.Запомнете тука във Варна няма бизнес,тука има мафия.

М.Ганчев: 2012-06-16 14:27:32 |

За Бела Вива - Ива Леоне - фирма,която отдавна не действа,а собственичката Ивелина Леонидова е известна варненска мошеничка, измамила много хора с фалшиви строителни договори.Спрямо нея се водят съдебни дела, прокурорски разследва - ния...Госпожица Леонидова се крие,затворила е офиса си, телефоните не отговарят...Тя се крие с парите на много измамени хора.

КоментирайАз не съм бот  


« Обратно в статии